Ulei de ricin PURE Element

= CLIC AICI = pentru a cumpara

BIO-Cosmetics va ofera uleiul de ricin PURE Element.\n\nOriginar din Africa, ricinul este raspandit cam peste tot in lume, unde clima ii permite. Are o inaltime medie de 2-3 metri iar frunzele sunt lobate (de la 5 la 12 lobi) cu margine zimtata rosie sau verde. Florile masculine sunt galbui la baza, cele feminine sunt rosiatice la varf, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei. Infloreste in perioada iulie-august.\n\nUtilizari principale:\n- poate fi aplicat local pentru tratarea varicelor, amestecandu-l cu ulei de masline sau de migdale dulci, permitand eliminarea completa a dureroaselor si inesteticelor varice\n- este un bun substituent al cheratinei, principalul constituent ce intra in structura parului si a unghiilor, datorita acestei proprietati fiind utilizat pe scara larga in produsele cosmetice naturale\n- uleiul de ricin este foarte potrivit pentru par, fiind bine cunoscut pentru proprietatile sale de intarire si regenerare a firului de par uscat, deteriorat si lipsit de stralucire\n- folosit pentru a combate roseata, calma rani, trata artrita, atenua mancarimile si iritatiile\n\nPrezentate: lichid clar, culoare galbuie, viscozitate ridicata, aproape inodor\n\nPastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se mentine de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina\n\nDate de siguranta:\n- non-iritant, non-sensibilizant\n- pentru uz extern!\n\nTara de origine: India\n\nIngrediente/INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL\n\nSpecificatii tehnice:\nDensitate specifica 0,962\nIndice de refractie 1,480\nIndice de aciditate 1,0\nValoare hydroxyl 164\nValoare iodine 85\nAcid palmitic 1,1%\nAcid stearic 2,3%\nAcid oleic 3,6%\nAcid linoleic 4,5%\nAcid ricinoleic 87,4%\n\nPrevazut cu picurator tip pipeta pentru optimizarea dozajului.\n\nPrezentare: 50 ml

Brand: BIO&PURE Elements

Lasa un Comentariu

*