Monoi de Tahiti BIO, 125 ml

= CLIC AICI = pentru a cumpara

BIO-Cosmetics va ofera Monoi de Tahiti BIO, 125 ml.Monoi sau ulei dulce, parfumat, obtinut prin macerarea florilor de tiare in ulei de cocos, inseamna "ulei sacru" in Polinezia.Pe langa parfumul sau extrem de senzual, Monoiul de Tahiti are numeroase utilizari cosmetice.Monoi de Tahiti pentru ingrijirea pieliiMonoi de Tahiti imbina hidratarea intensa oferita de ulei de cocos, cu mirosul exotic al florii de tiare, dar si cu proprietatile acesteia, fiind un foarte bun calmant pentru pielea iritata.Monoi de Tahiti are numeroase utilizari:- ulei de masaj pentru relaxarea muschilor tensionati;- ca tratament pentru pielea mainilor si picioarelor;- in manichiura pentru inmuierea cuticulelor;- face pielea mai fina si mai elastica si imbunatateste fermitatea acesteia;- tratamente faciale si hidratare;- bun demachiant.Monoi de Tahiti pentru ingrijirea paruluiAplicat ca masca de par inainte de spalare, uleiul Monoi de Tahiti repara si hraneste parul uscat si degradat, ii reda stralucirea si il face puternic si sanatos. Dupa spalare si dupa uscarea firelor de par, cateva picaturi de Monoi de Tahiti aplicate pe varfuri vor defini frumos suvitele si vor parfuma foarte placut.Monoi de Tahiti pentru soareRecunoscut ca un usor accelerator de bronzare, Monoi de Tahiti NU protejeaza pielea de radiatiile solare. Este recomandat a se folosi dupa plaja, pentru calmarea arsurilor solare. Aplicat pe par, il va proteja pe acesta de razele solare.UTILIZARE: Monoi de Tahiti devine solid la temperaturi mai mici de 240C. Pentru o utilizare optima, se recomanda sa tineti inainte sticluta de ulei sub apa fierbinte, pana cand acestaajunge in stare lichida.Produs 100% naturalProdus certificat ECOCERT.INGREDIENTS:COCOS NUCIFERA (COCNUT) OIL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, LIMONENE, LINALOOL.Prezentare: 125 ml

Brand: SAS|NAJJAR

Lasa un Comentariu

*