Importanta Ingrijirii Tenului pe Timp de Noapte

Ingrijirea tenului este foarte importanta deoarece frumusetea inseamna in primul rand un ten frumos. Multe fete si femei neglijeaza acest aspect si pun mai mult accent pe produsele pentru machiaj, mai ales fonduri de ten si pudre, pe care personal nici nu le utilizez, inloc sa fie preocupate mai mult de ingrijirea pielii.

Se vehiculeaza doua idei:
– nu trebuie aplicata crema de noapte, ci tenul trebuie lasat sa se regenereze singur
– trebuie sa aplicati creme sau uleiuri de noapte hranitoare.

In cazul tenului meu, care este un ten subtire, cu tendinta de deshidratare si care necesita aplicarea cremei de fata de mai multe ori pe zi, altfel simtind ca „ma strange”, prima optiune nu este indicata. Dupa ce mai multe zile la rand nu am aplicat nicio crema, ma trezeam cu un ten foarte uscat si care arata deplorabil.

Pentru mine este foarte importanta aplicarea uleiului de noapte. Prefer uleiul si nu crema, deoarece este mai…uleios :), aplic mai mult decat este necesar, imi las pielea mai unsuroasa, dealungul noptii uleiul fiind absorbit de piele (noaptea, pielea absoarbe mai multa crema ca in timpul zilei), astfel ca ma trezesc cu un ten hidratat si care arata chiar bine :). Tocmai pentru ca dealungul noptii pielea primeste emolierea de care are nevoie, nu trebuie decat sa aplic crema de zi dimineata si atat.

Avand in vedere ca cititi acest post pe un site dedicat totalmente produselor cosmetice naturale, nu va voi recomanda decat astfel de produse care chiar sunt de foarte buna calitate si eficiente.