Apa pentru Fata din Plante Medicinale

Apele din plante medicinale indicate ingrijirii tenului pe care vi le propun sunt obtinute in urma procesului de macerare la rece. Se pune 1 lingura de plante medicinale indicate tipului dvs. de ten in 50 ml apa rece si se lasa la macerat timp de minim 8h maxim 16h. Apa din plante obtinuta prin macerare la rece trebuie utilizata imediat, caci se altereaza in cateva ore. Prin acest proces, substantele esentiale din plantele medicinale nu se distrug, asa cum se intampla in urma fierberii.
Pentru tenul uscat, ofilit, ridat si obosit, utilizati galbenele, arnica si nalba-mare, pentru tenul gras si mixt, utilizati salvie, coada-calului, podbal, cimbru. Puteti sa le folosit separa sau, cel mai bine, in combinatie.

Aceste ape se pot folosi atat dimineata cat si seara. Va stergeti tenul, in prealabil curatat, utilizand un disc demachiant imbibat in apa din plante sau, si mai bine, imbibati o bucata de tifon sau o batista in apa florala si asezati-o pe fata timp de 20 de minute, dupa care, pentru un efect maxim, aplicati un produs cosmetic 100% natural pentru fata.