Perierea Uscata a Pielii

Nicio metoda de infrumusetare nu ar fi indeajuns de eficienta fara exfolierea pielii cu ajutorul unei perii cu peri naturali, atat a pielii corpului cat si a fetei, care indeparteaza celulele moarte, ajuta circulatia limfatica, stimuleaza functionarea corecta a glandelor sebacee si eliminarea toxinelor, reduce celulita, tonifiaza si lasa o piele curata si catifelata, absoarbind mult mai bine produsele cosmetice, cel mai indicat, naturale.
Perierea se face pe pielea uscata, inainte de dus sau baie si neaparat cu o perie cu peri naturali si nu de plastic, care pot agresa pielea si, prin frecare, formeaza electricitate statica.
Periajul corpului se face dintre extremitati inspre inima, timp de 5 minute, prin miscari lungi si drepte, astfel: se incepe cu piciorul stang periindu-se dinspre grezne inspre coapse, apoi piciorul drept, se continua cu abdomenul dinspre zona pubiana inspre sani, mana stanga dinspre incheietura spre umar, apoi mana dreapta.

Partea superioara a toracelui se perie in sens invers, decolteul si gatul se perie dintre gat inspre inima. Nu uitati de zonele laterale ale corpului. Aceasta este circulatia naturala a limfei si periajul in acest fel ajuta circulatia acesteia. Datorita efectului stimulatoriu a exfolierii uscate, aceasta nu este indicata inainte de culcare.
Poza de mai jos se refera la modul in care se face masajul ca metoda de detoxifiere a sistemului limfatic, dar in acelasi sens se face si perierea uscata al pielii.

Perierea fetei se face prin miscari circulare, cu o perie din peri naturali speciala pentru fata (peria pentru corp este prea mare).
Daca perierea corpului se poate face zilnic inainte de dus, perierea fetei se face o data la 2-3 zile pentru tenul gras si normal si o data la 5-6 zile pentru tenul uscat, altfel riscati sa agresati tenul.