Sportul Infrumuseteaza Pielea

La baza frumusetii se afla o piele curata, luminoasa, hidratata, fina, atat de mult dorita de toate femeile. O piele frumoasa se obtine prin alimentatie corecta, produse cosmetice de calitate si potrivite tipului nostru de piele si, nu in ultimul rand, prin sport. Sportul este ocolit si subapreciat de catre majoritatea femeilor fiind privit ca o corvoada cand de fapt ne aduce atat de multe beneficii: sanatate, frumusete si o stare de bine.
In ceea ce priveste pielea, sportul este extrem de benefic deoarece prin intensificarea circulatiei sanguine, pielea este mult mai bine hranita, astfel, isi recapata tonusul, luminozitatea iar produsele cosmetice sunt mult mai bine absorbite in piele, aplicarea unei cantitati mai mici de produs cosmetic fiind indeajuns.

Daca va confruntati cu o piele obosita, ofilita, intunecata, sportul este cel care va lipseste fara doar si poate. Cele mai bune activitati sportive sunt cele cardio, adica cele care intensifica bataile inimii. Va recomand aerobic, jogging, mersul pe bicicleta medicinala, etc. Daca efectuati exercitii in casa, asigurati-va ca aveti geamul deschis pentru ca aerul racoros sa va imbie si prin respiratie sa va oxigenati mai bine celulele organismului.