Remedii Impotriva Caderii Parului

Cu totii avem perioade cand parul ne cade mai mult, insa asta nu trebuie sa ne sperie, avem si noi perioade de „naparlire” in care parul se regenereaza. Daca insa caderea parului este masiva deja este o problema. Pentru barbati poate fi normal, dar nedorit, sa se intample acest fenomen, insa pentru femei nu este normal si trebuie consultat un medic.
Putem apela la produse naturale precum uleiul de ricin simplu, sau amestecat cu gaz. Cel mai convenabil insa este utilizarea uleiului de ricin pe care il putem aplica prin masare la radacina parului, acoperim parul cu o punga de plastic si, daca putem, dormim cu el peste noapte, spalandu-ne a doua zi, insa oricum trebuie lasat sa actioneze minim 1h. Acest tratament trebuie repetat de cateva ori pe luna.
Un alt remediu natural extrem de eficare este tinctura de ardei iute, facuta acasa sau cumparata, care se aplica cu ajutorul unei bucati de tifon sau vata la radacina parului, lasandu-se sa actioneze, ori toata noaptea ori minim 2h.
Aceste tratamente actioneaza cel mai bine noaptea, atunci cand suntem relaxati iar porii se deschid, permitand patrunderea mai profunda a ingredientelor.