Retete Naturale pentru Ingrijirea Unghiilor

Ingrijirea mainilor si a unghiilor este foarte importanta pentru o femeie, cu toate ca si barbatii ar trebui sa acorde mai multa atentie acestui aspect. Multe femei se plang ca au unghii fragile, se rup usor, se exfoliaza, sunt ingalbenite, etc.
Iata cateva retete naturale pentru ingrijirea unghiilor. Lamaia si uleiul de masline sunt extrem de eficiente cand vine vorba de ingrijirea unghiilor si nu numai, insa acest post se refera strict la efectul lor benefic asupra unghiilor. Cu siguranta, insa, pe aces blog, veti mai citi despre efectele lor benefice intr-ale ingrijirii si infrumusetarii.

Lamaia intareste unghiile si trateaza foarte bine unghiile ingalbenite din cauza aplicarii lacului de unghii si utilizarii dizolvantul. Pentru asta, taiati o felie de lamaie si masati unghiile pentru 5-10 minute, apoi lasati sa se usuce.
Incalziti putin ulei de masline si stati cu unghiile inmuiate in ulei 10 minute. Uleiul de masline hraneste unghiile si previne uscarea lor si a cuticulelor pe care le inmoaie, acestea putand fi indepartate mai usor, insa, eu va recomand sa nu le taiati ci sa le impingeti spre radacina, chiar daca sunt mai mari, ele se vor retrage. Faceti asta de fiecare data cand considerati necesar si veti vedea ca nu mai este nevoie indepartarea lor cu forfecuta.
Biohem are creme 100% naturale printre care o crema pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor: crema pentru maini si unghii Biohem care le protejeaza, intareste si regenereaza.