Machiajul Ochilor in Culori Naturale

Eu sunt adepta naturaletii prin urmare ador machiajul natural, care scoate in evidenta trasaturile fetei, culoarea ochilor, si nu acel machiaj „greu”. Insa recunosc ca imi place din cand in cand sa aplic si un machiaj dramatic al ochilor, insa se intampla rar.
Tipul de machiaj din poza se potriveste oricarei culori de ochi. Nuantele utilizate sunt roz si bronz semi-sidefate pentru farduri, creionul de ochi maro si rimel negru sau maro. Este un machiaj care ofera un look foarte natural si da un sarm aparte ochilor. Rozul se aplica la baza pleoapei de sus iar bronz in coltul din exterior si pe deasupra nuantei de roz urmarind pliul pleoapei.

As mai recomanda o nuanta foarte deschisa, crem sau alb sidefat pentru portiunea imediat de sub sprancene, deasemenea creionul maro eu l-as utiliza inainte de a aplica fardurile de ochi. Incercati ambele variante si spuneti-mi ce parere aveti. Acest machiaj este potrivit atat pentru zi cat si pentru seara, acel alb sidefat de la baza sprancenei facand diferenta, mat sau semi-sidefat ziua si foarte sidefat utilizati seara pentru a oferi o luminozitate si eleganta aparte. Sub ochi aplicati fie nuanta de roz fie cea de bronz.